GGD traject

Een goede voorbereiding op een inspectie is het halve werk. Zorgen dat alle documenten in orde zijn en dat de medewerkers zich voldoende bekwaam voelen om vol zelfvertrouwen door een inspectie te gaan zijn hierin belangrijk. De medewerkers op de groepen ervaren het vaak als extra spannend als er ineens een inspecteur op de groep meekijkt en ze beoordeeld worden op hun pedagogisch handelen. Mooi meegenomen dus als ze hier vast op een andere manier kennis mee kunnen maken en op een ongedwongen manier alvast kunnen oefenen tijdens een proefinspectie, oftewel de Heppie Check. HeppieNezz komt bij u op locatie om de medewerkers vragen te stellen over hun manier van handelen. Op deze manier zullen ze een inspectie als iets positiefs gaan ervaren en er geen stress van krijgen.

Ook voor u als ondernemer is een inspectie altijd een spannend moment. Krijgt u een positieve beoordeling van de GGD? Of krijgt u een aantekening omdat iets niet volledig is? Zal de gemeente tot handhaving overgaan? Een goede voorbereiding qua documenten is hierin onontbeerlijk. Tijdens de proefinspectie zal HeppieNezz voor u de gebruikelijke beleidsstukken beoordelen op de laatste vereisten. U ontvangt van ons een uitgebreid verslag over de bevindingen tijdens de proefinspectie met onze aanbevelingen voor verbeteringen erbij. Zo bent u goed voorbereid op de echte inspectie.

Alhoewel deze voorbereiding de kansen op een goede inspectie aanzienlijk vergroot biedt dit geen garantie op een vlekkeloze inspectie. Mochten er aantekeningen uit het GGD rapport naar voren komen, dan kan HeppieNezz u helpen om deze in orde te maken en eventueel een zienswijze op te stellen.

Voor meer informatie of een adviesgesprek neem contact met ons op.